23.7.16

Μάντρα παλιών αυτοκινήτων το Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»;

Φέτος η τύχη (ή μάλλον η ατυχία) το 'χει φέρει να πηγαίνω συχνά στο νοσοκομείο νοσημάτων θώρακα "Σωτηρία" αφού δύο αγαπημένοι μου έχουν μπλέξει με καρκίνο στον πνεύμονα. Κι αναγκαστικά το επισκεπτόμαστε συχνότατα. Κι οχι δεν θα σας πω για το λιγοστό νοσηλευτικό προσωπικό ή για τις εγκαταστάσεις του, όπως π.χ. τα χαλασμένα κλιματιστικά!
Σήμερα είχα πάει επίσκεψη στην 7η Πνευμονολογική κλινική (στο κτήριο ΜΕΓΑ ΛΑΙΚΟ) όπου κάνοντας λάθος στην έξοδο βγήκα στο πίσω μέρος του κτηρίου. Σάββατο πρωί, σχεδόν άδειος ο χώρος, που τις καθημερινές δεν βρίσκεις να παρκάρεις.
Έτσι στην ησυχία της μέρας "ξεφύτρωσε" το σαράβαλο που κάποιος συμπολίτης (εργαζόμενος άραγε;) βρήκε άνεση κ παράτησε εκεί εδώ και καιρό όπως φαίνεται από την κατάστασή του!  Το παλιό αυτοκίνητο πολλές φορές είναι πρόβλημα, πρέπει να ασχοληθείς, να βρείς πού θα το αφήσεις, να κάνεις ένα τηλέφωνο στον παλιατζή... Ασε την περίπτωση του κλεμμένου. Υπάρχει καλύτερη κρυψώνα αφού κανείς δεν θα ενδιαφερθεί;


Το εντυπωσιακό είναι ότι κανείς από τη Διοίκηση δεν έχει ενδιαφερθεί για το τί συμβαίνει στο γύρω χώρο. Εννοείται ότι κυκλοφορούν πολλοί εργαζόμενοι (και κηπουροί και συντηρητές!!) αλλά μάλλον δεν θα είναι "δική τους ευθύνη".
Σε εποχές που για ευνόητους λόγους θα έπρεπε όλοι να είμαστε διπλά ευαισθητοποιημένοι με κάθε τι παρατημένο!
Ελπίζω κάποιος να ενδιαφερθεί.