22.9.12

Timeliners #44 δύο μέρες πριν την έξοδο στον αέρα του νέου προγράμματος του @radiobubble

Έτσι λοιπόν ήρθε κι ο @erictparks. Για να αποδειχθεί το ρηθέν από τας γραφάς ότι για να πετύχεις στον χώρο της επικοινωνίας και του entertainment (και γενικά -πλέον-) πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλό, πολλαπλές προσλαμβάνουσες και να παραμένεις -τουλάχιστον στην καρδιά και στο μυαλό- πάντα παιδί. Από τον Απόστολο Παύλο ως τον Disraeli,τον Ezra Pound και τον Walt Whitman πήραμε μια γεύση από τον  απίστευτο όγκο δεδομένων που έχει ο Έρικ στο μυαλό του γιατί, αδέρφια, το παιδί αυτό ΔΙΑΒΑΖΕΙ και θέλει να  μαθαίνει συνέχεια.Ε και,ναι, μιλήσαμε και για το πως ξεκίνησε, τι άλλο κάνει, τι πιστεύει για τον χώρο της διαφήμισης ,την Lana Del Rey και φυσικά για την super duper hyper pinnatta του.
Ακούστε την εκπομπή μας εδώ:

Download mp3 file
Ζωντανέψτε την επικοινωνία με τους κολλητούς σας  μέσω του κινητού σας,δίνοντάς της έναν πιό προσωπικό χαρακτήρα και εκφραζόμενοι ανάλογα τη φάση με διασκεδαστικά, διαδραστικά μηνύματα!

 
Κι ακόμα πάντα από τον φίλο μας @freeweird μάθετε ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος των φωτό που ανεβάζουμε στο facebook 
Και το χρυσό μυστικό από το @SocialStepsGR:  Πώς μπορείτε (επιτέλους)  να απεγκαταστήσετε τις βαρετές  εφαρμογές από το προφίλ σας στο facebook
Και ακούσαμε (λίγα) αυτά:
  1. Jimi Hendrix-Hey Joe
  2. Two Door Cinema Club-Someday
  3. Lana Del Rey- Blue (Velvet)
  4. Miles Kane-Come Closer
  5. 2 Chainz  ft. Kanye West-Birthday Song
  6. ERA- Ameno
Like? Εμείς πολύ, μείνετε μαζί μας έρχονται κι άλλα καλά, πολλά, περισσότερα :-)

http://timeliners.gr/2012/09/22/timeliners-44/