22.3.09

ΔΕΗ - Ηλεκτρισμός με δόσεις

ΠΥΛΩΝΕΣImage by Olivier GR via Flickr
Σήμερα (ξανά) έκανε η ΔΕΗ το "θαύμα" της. Είχα μια τεράστια "βύθιση", στο φωτιστικό φθορίου έσβησε η μία σειρά, όχι και η δεύτερη. Αυτές οι βυθίσεις είναι χειρότερες και από τις διακοπές ηλεκτρισμού. Και το κακό είναι ότι έχουμε συχνά και από τα δύο φαινόμενα στο Φάληρο. Σε κάποια διακοπή (μεγαλύτερη της 1 ώρας, μας είχαν πει ότι το υλικό -εκτός σπιτιού- είναι παλιό.
Σήμερα το αποτέλεσμα ήταν να έχω διακοπή στη σύνδεση με το internet. To modem/router (ενσύρματο) και το ασύρματο access point έπαθαν "κρίση", νόμιζα ότι "κάηκε" το modem...γενικώς επικράτησε μια αναστάτωση. Επανήλθε η σύνδεση μετά από off/on όλων των συσκευών.

Δεν πρωτοτυπώ γράφοντας για την κατάσταση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Τι άλλο να κάνω όμως; Η ΔΕΗ αποδεικνύεται καθημερινά ανεπαρκής και να την ξεπερνά η καθημερινότητα (κι αυτό αφορά και τους καλοπληρωμένους εργαζόμενους εκεί.  Οι οποίοι όπως είδα στο Facebook έχουν και group Σχολής Ανοικτής Θάλασσας Ιστιοπλοϊκού Ομίλου -ΣΗΜ.: παίρνουν και επιδότηση γιαυτό;)
Έστειλα και email προς την εταιρεία. Όχι ότι περιμένω να μου απαντήσουν (άλλωστε μπορεί να λείπει ο υπεύθυνος σε κάποιο ταξίδι με το κότερο της σχολής!).
Παράλληλα, παράγγειλα ένα σταθεροποιητή τάσης APC, μια και το UPS που έχω καλύπτει μόνο το pc που βρίσκεται χωροταξικά μακριά από το modem/router.
Ας ΔΕΗθώ να μειωθούν τα απρόοπτα.