8.5.08

Η ΕΤ3 για τα blogs και τη δημοσιογραφία των πολιτών

Μια και δεν πρέπει μόνο να γκρινιάζω, πιστεύω ότι αξίζει να γίνει αναφορά στην εκπομπή που είδα πριν λίγο στην ΕΤ3. Αφορούσε τα blogs και τη δημοσιογραφία των πολιτών.
Δεν είναι ότι έγινε η super συζήτηση ή ακούσα κάτι καινούργιο. Αξίζει, όμως, γιατί είναι μια καλή αρχή για σοβαρότερη συζήτηση σχετικά με το internet (ιντερνέτ το έλεγε ο παρουσιαστής Π. Σαββίδης) και την έκφραση του καθένα μέσα από ένα τηλεοπτικό κανάλι, που το βλέπουν και κάποιοι που δεν έχουν πρόσβαση στο web.
Ενδιαφέρουσες βρήκα τις απόψεις της καθηγήτριας του ΑΠΘ (Γουίτλοκ), του Χ"στεφάνου, του Αστέρη κι συνταγματολόγου Χρυσογόνου. Πολύ ρηχή και κακή η προσέγγιση του συνταξιούχου δημοσιογράφου Μπετινάκη. Δεν εντυπωσιάστηκα από τον Ανδριωτάκη και αστεία βρήκα μια παρέμβαση κάποιου Τσαλαπάτη.
Κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον που έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ήταν ότι μέσω ενός blog που στήθηκε επιτόπου από τον Αστέρη υπήρξαν πάνω από 70 σχόλια και υπήρχε επικοινωνία ταυτοχρόνως μέσω του twitter. Μεταφέρθηκαν έτσι και κάποιες απόψεις τηλεθεατών.
Περιμένω όμως να δω την επόμενη κίνηση: αντίστοιχη εκπομπή από τα μεγάλα κανάλια με τη μεγάλη τηλεθέαση (να δεις πώς μαζεύεται και το ηλικιακά νέο target group που συνήθως αναζητούν).

5 comments:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Καλεσμενους bloggers ειχαν στην εκπομπη;;;

ManosVoice είπε...

Ναι είχαν κι έχω βάλει links.

Mara Lisha είπε...

Δυστυχώς σήμερα κατάφερα να δω το blogroll μου κι έβαλα παραπομπή στην περιγραφή σου καθυστερημένα :)
Εγώ την εκπομπή θα τη δω μάλλον... τα ξημερώματα της Δευτέρας!

Geetha είπε...

www.blogger.com/comment-iframe

Ανώνυμος είπε...

nice

http://dog-training-and-grooming-tips.blogspot.com/