6.1.07

To forum.


Ισως έχει τύχει να επισκεφθείτε κάποιο forum. Είτε για αναζήτηση κάποιας πληροφορίας, είτε για ενημέρωση, είτε για διασκέδαση.
Η κατάσταση έχει ως εξής: εάν μεν είναι κάποιο forum που ασχολείται με θέματα τεχνολογικά, επιστημονικά, ειδικά τέλος πάντων, όλα πάνε καλά. Ο καθένας γράφει, απαντάει, ρωτάει και εύκολα σχετικά μπορείς να διαβάσεις και να παρακολουθήσεις ή να αναζητήσεις κάποια πληροφορία.
Τα fora που ασχολούνται με άλλα θέματα, ας πούμε θέματα ψυχαγωγίας όπως π.χ. βάρκες, παιχνίδια κ.α. είναι 'άστα να πάνε'.

Δεν έχουν καμιά λογική στη θεματολογία τους, κάνουν κατάχρηση των emoticons (όλο κουνιστά ανθρωπάκια σε χαιρετούν, σε βρίζουν, σου κάνουν τούμπες),

τρομάζεις να δεις κείμενο πάνω από δύο αράδες, γράφουν με τεράστια κεφαλαία (να φας ένα γράμμα στο κεφάλι να μείνεις σέκος) και βλέπεις ανορθογραφία με το καντάρι.
Και βέβαια όταν κάποιοι αποφασίσουν να γράψουν κάποιο μεγαλύτερο κείμενο, τότε καταλαβαίνεις γιατί δεν επικοινωνούμε! Διότι δεν μπορούμε να εκφραστούμε, να περιγράψουμε, να αιτιολογήσουμε.
Τι να σου κάνει και ο δέκτης όταν ο πομπός είναι σε ακατάληπτη κατάσταση;
Ευτυχώς, υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα!