4.12.12

#Timeliners_ads 3.12.12 -λίγο πριν το επίσημο τέλος του κόσμου

Έρχονται γιορτές, βρισκόμαστε στην κατά παράδοση δεύτερη σε διαφημιστική επένδυση περίοδο του χρόνου. Και να από όλα όσα είδαμε τι μας τράβηξε την προσοχή την εβδομάδα που πέρασε.
  • Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα λάνσαραν την καμπάνια τους ‘’Παστίλιες για τον Πόνο του Άλλου’’. Πρόκειται για μια ευρηματική πλήρως ολοκληρωμένη ενέργεια που απλώνεται σε όλα τα μέσα, συμβατικά και μη.  Αντιγράφουμε από το blog madata.gr:
Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» είναι ένα κουτάκι με έξι καραμέλες με μέλι και θυμάρι που κοστίζουν μόνο 1,6 ευρώ και βρίσκονται σε όλα τα φαρμακεία της χώρας. Με την αγορά τους μπορεί ο καθένας να ανακουφίσει τον πόνο χιλιάδων συνανθρώπων του…
Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είχαν μια πολύ έξυπνη ιδέα για να βοηθήσουν όσους δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και θεραπεία. «Τα έσοδα από τις «Παστίλιες» θα μας επιτρέψουν να παρέχουμε ιατρική βοήθεια σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο» εξηγεί ο Πρόεδρος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα Χρήστος Χρήστου, «και μάλιστα σε μια περίοδο που ενώ οι ανθρωπιστικές ανάγκες αυξάνουν, τα κράτη περικόπτουν τους πόρους που προορίζονται για τη Δημόσια Υγεία, με τις συνέπειες να είναι πιο εμφανείς από ποτέ, ακόμα και στην Ελλάδα. Μέσα από την εκστρατεία αυτή, θέλουμε να απαντήσουμε στις ανάγκες αυτές με μηνύματα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας. Κανείς δεν είναι μόνος του».

Οδηγίες Χρήσης Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» ενδείκνυνται για όσους μοιράζονται τον πόνο του άλλου και θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και θεραπεία.
Δραστικό συστατικό Το δραστικό συστατικό της Παστίλιας για τον πόνο του άλλου είναι η αλληλεγγύη. Με όχημα τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, η αλληλεγγύη σας μπορεί να φτάσει όπου υπάρχει ανάγκη και να κρατήσει χιλιάδες ασθενείς στη ζωή.
Δοσολογία – Παρενέργειες  Όσες περισσότερες Παστίλιες αγοράζετε, τόσο περισσότερη ανακούφιση προσφέρετε. Μοιραστείτε το μήνυμά των Γιατρών Χωρίς Σύνορα με τους δικούς σας ανθρώπους και βοηθήστε τους να ανακουφίσουν τον πόνο περισσότερων ανθρώπων. Μετά από σχεδόν δέκα ημέρες που βρίσκεται αυτή η καμπάνια στον αέρα, όπως φαίνεται τα δείγματα είναι πάρα πολύ θετικά. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δηλώνουν πως οι Έλληνες έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στο κάλεσμα της αλληλεγγύης: «Η ελληνική κοινωνία δείχνει ότι διαθέτει κοινωνικά αντανακλαστικά. Υπάρχει ένα πολύ ενεργό μέρος της κοινωνίας που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την εκστρατεία και την έκανε δική του υπόθεση. Μόλις μια εβδομάδα μετά την έναρξη της εκστρατείας, έχουμε περισσότερα από 6.000 tweets στο #pastilies ενώ περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι είδαν το τηλεοπτικό σποτ και τα βίντεο των πρεσβευτών μας στο site της εκστρατείας pastilies.gr. Επίσης, οι φαρμακοποιοί ανταποκρίνονται θερμά στο κάλεσμά μας (περισσότεροι από 700 την πρώτη εβδομάδα) διαθέτοντας αφιλοκερδώς τις παστίλιες από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη. Έχουμε δει ότι ο κόσμος ψάχνει τις παστίλιες, ενώ όταν δεν τις βρίσκει τις ζητάει από το φαρμακοποιό του, γεγονός που μας χαροποιεί πάρα πολύ και μας γεμίζει αισιοδοξία για την επιτυχία της εκστρατείας», λέει ο πρόεδρος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.’’
Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν πολλοί επώνυμοι κι ανώνυμοι Έλληνες
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα (και να βάλετε κι ένα χεράκι κι εσείς) ξεκινώντας από εδώ:
www.pastilies.gr
www.msf.gr
#pastilies
@msfgreece
https://www.facebook.com/msf.greece/app_396157197127260


  • Είπαμε παραδοσιακά δεύτερη σε ύψος διαφημιστικής επένδυσης εποχή αλλά δεν είπαμε κι ότι λεφτά υπάρχουν. Η διαφημιστική εταιρεία SOLID το πήρε στα σοβαρά και λανσάρισε μια καταπληκτική ενέργεια αυτοπροώθησης  που ενθουσίασε τη στήλη.

Στο http://www.nobudget-nocry.gr  μπορείτε να πληροφορηθείτε όλα τα σχετικά, να παίξετε και το κυριότερο, αν είστε marketer να κερδίσετε και 5.000 ευρώ.
Διαβάσαμε χαρακτηριστικά:
The “Story” 
Στη SOLID συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την SCA, τη μεγαλύτερη αμερικάνικη εταιρία στο promotional risk management και παρέχουμε Ασφαλιζόμενα Προωθητικά Προγράμματα* για κάθε είδους προϊόν ή υπηρεσία. Έχουμε συνεργαστεί με τις περισσότερες Ελληνικές ή πολυεθνικές εταιρίες με μοναδικά αποτελέσματα! Με 2 λόγια;
Ασφαλίζοντας μια Προωθητική Ενέργεια καλύπτεις (ασφαλίζεις) το ρίσκο (κόστος) της και μεγιστοποιείς το προσφερόμενο κίνητρο προς το κοινό-στόχο.
Άρα έχεις μεγαλύτερα αποτελέσματα, μηδενίζοντας το ρίσκο σου, με ένα Fixed Fee. Δεν χρειάζεστε λοιπόν μεγάλο budget για να φέρετε αποτελέσματα.
Χρειάζεστε τη SOLID.Με 4 λέξεις;
NO BUDGET, NO CRY!
Την ενέργεια την πετύχαμε, που αλλού; στο Facebook.
• Αυτό όμως που μας ξετρέλανε κυριολεκτικά ήταν η ενέργεια του @guardianmusic που είδαμε το Σάββατο το βράδυ να προωθείται από το twitter.
Κάντε κλικ πάνω στη φωτό, περιηγηθείτε και μετά φανταστείτε μια μάρκα που κάνει gigs ή άλλα events σε όλη την Ελλάδα και λοιπά και λοιπά. Like?
• Τελειώνει ο χρόνος κι άρχισαν οι λίστες, οι καλές λίστες. Αυτές με τα καλύτερα του 2012. Το ADWEEK δημοσίευσε τα καλύτερα διαφημιστικά σποτ του 2012 και μας καλεί να ψηφίσουμε τα δικά μας. Εδώ

Εσάς ποια ήταν η καλύτερη διαφήμισή σας για το 2012? Αλλά αυτό θα το πούμε την άλλη φορά :P
• Θα κλείσουμε με κάτι που μας έστειλε ο Τάσος Παγκάκης από την Ericsson (η οποία να σημειώσουμε εδώ ότι ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές στο TEDxATHENS που παρακολουθήσαμε την περασμένη βδομάδα)
Social Jeans από την Replay, τα φοράς κι επικοινωνείς μέσω κοινωνικών δικτύων με τους φίλους σου σε σχέση με το που είσαι κι όχι μόνο και θέλουμε να το δούμε σύντομα να φοριέται και στην Ελλάδα.
Και κάπως έτσι τελειώσαμε για σήμερα και θα τα ξαναπούμε την άλλη εβδομάδα (αν δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου).
Μόνο αγάπη και πολύ μουσική!

post from timeliners.gr