1.5.12

Οι Timeliners προτάθηκαν για e-award(s).

Eίναι μερικοί μήνες τώρα που ανακοινώθηκε η προσπάθεια του περιοδικού maga.gr -και με τη συμμετοχή της κοινότητας του διαδικτύου- να οργανώσει τα e-awards. Στην επίσημη σελίδα τους, στην ενότητα Δείκτες βέλτιστου διαδικτυακού περιεχομένου διαβάζουμε σχετικά με την πρόθεσή του: 
"Τα Ελληνικά Βραβεία Διαδικτύου είναι προσανατολισμένα στην διάκριση των ανθρώπων που παράγουν ποιοτικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο, είτε ως απλοί χρήστες, είτε ως δημιουργοί έργων, είτε ως δημοσιογράφοι ή άλλοι επαγγελματίες. Ενδιαφέρει δηλαδή η ανάδειξη της ποιότητας και όχι της δημοφιλίας ή της επαγγελματικής ή άλλης μορφής “επιτυχίας” τους στο Διαδίκτυο. Σκοπός είναι να επισημανθούν άτομα και οντότητες που αφιερώνονται στην παραγωγή αξιόλογου διαδικτυακού λόγου σε συνθήκες Διαδικτύου."

Αφού ψηφίστηκαν για αρκετές βδομάδες οι υποψήφιοι που ο καθένας ήθελε, η Κριτική Επιτροπή επέλεξε, κι ανακοίνωσε χτες, τους υποψήφιους σε κάθε κατηγορία. Έχει ενδιαφέρον να γνωρίσετε/ επισκεφθείτε/δείτε όποια sites, blogs, webradio, vidcast, hashtags, twitter accounts
 Ανάμεσα στις υποψηφιότητες που προτάθηκαν στην κατηγορία webradio-podcast είναι και η εκπομπή που κάνουμε με την @athensbynite, οι Timeliners (στο twitter: @TheTimeliners)η οποία μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 2μμ από το radiobubble.gr και "ανεβαίνει" μετά στο radiobubble.gr και στο blog: www.timeliners.gr.
Η τελική επιλογή θα γίνει από εσάς, την κοινότητα του διαδυκτίου. 
Η ψηφοφορία για όλες τις κατηγορίες ξεκίνησε ΕΔΩ (χρειάζεται να κάνετε μια απλή εγγραφή) και θα ολοκληρωθεί στις 13/5/2012. Η απονομή των βραβείων θα γίνει τη Δευτέρα 14/5. 

Σας προσκαλούμε  να ψηφίσετε, σε όλες τις προτεινόμενες κατηγορίες, όποιες υποψηφιότητες κρίνετε καλύτερες.  Καλή επιτυχία σε όλους.