1.10.11

Τhe Timeliners, liveradio @radiobubble

Η ιστορία με τα podcast ξεκίνησε με τα Audio Files, που έγιναν Music Files κ μετά, παρέα με την @athensbynite, έγιναν FlipSideCast ). Και τώρα, η συνέχεια του έγινε βδομαδιάτικη live εκπομπή στο www.radiobubble.gr.  Κάθε Σάββατο μεσημέρι 2.00-3.00μμ. Και τη βαφτίσαμε (νονά η Αθηνά): Τimeliners.
Όπως υποδηλώνει και το όνομα, λέμε για όσα γράφονται στα timelines του twitter και του facebook αλλά και γενικότερα στο internet. Θέματα θα διαλέγουμε μαζί. Τη μουσική θα διαλέγει η @athensbynite ενώ την "τεχνική" επιμέλεια θα έχω εγώ, ανεβάζοντας μετά από το live και το ηχητικό αρχείο στο πολύ όμορφο site της εκπομπής: www.timeliners.gr αλλά και στο liveradio.radiobubble.gr 
Φτιάξαμε και σελίδα στο facebook. Eνώ όμως αρχικά μας την ενέκρινε, μετά μας τη μπλόκαρε (λόγω του λανσαρίσματος του δικού του timeline! (Όμως εμείς την είχαμε ανοίξει μέρες νωρίτερα, αλλά άντε να βρούμε άκρη με τα μεγάλα συμφέροντα!). Έχουμε στείλει emails και περιμένουμε να δούμε πότε και αν θα μας την ξεμπλοκάρει! Στο twitter θα μας βρείτε ως @TheTimeliners.

Ελπίζουμε να μας ακούτε και να μας στέλνετε τα σχόλιά σας.

H πρώτη εκπομπή Τimeliners #01:

ή μπορείτε να την κατεβάσετε από ΕΔΩ