11.11.09

Συνάντηση με τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Την Τρίτη το απόγευμα συνάντησα τη Ντόρα Μπακογιάννη. Σε μια "ανεπίσημη" συνάντηση με γυναίκες που δραστηριοποιούνται στα social media. Η πρόσκληση έγινε με ένα τηλέφωνημα του Αχιλλέα Ιωακειμίδη, επικεφαλής του dorawebteam. Δεν καταγράφηκε σε video η συνάντηση. Μόνο κάποιες  φωτογραφίες βγήκαν.
Η συζήτηση ήταν χαλαρή και φιλική. Ομολογώ πως η Ντόρα με εντυπωσίασε με την απλότητα και τη φιλικότητά της. Είναι προσόν να μπορεί κάποιος να "βγαίνει" από το "επίσημο κουστούμι" της πολιτικής του ταυτότητας. Να μιλάει και να συμπεριφέρεται ως φυσιολογικός άνθρωπος. Ταυτόχρονα, είδα μια πολιτικό που έχει χιούμορ, έχει άνεση και...είναι χαμογελαστή (συνήθως οι πολιτικοί εμφανίζονται σοβαροί ή σωστότερα...σοβαροφανείς).
Παρακολουθεί, αλλά και αντιλαμβάνεται, τι συμβαίνει γύρω της. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτησή της για το internet: που θεωρεί ότι "είναι ό,τι πιο σοσιαλιστικό υπάρχει σήμερα". Και στην ελληνική πραγματικότητα έχουμε ανάγκη από τέτοιους πολιτικούς. Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που έχουν σύγχρονες αντιλήψεις.
Της ευχηθήκαμε τα καλύτερα  και δώσαμε αμοιβαία υπόσχεση να ξαναβρεθούμε.

UPDATE:
διαβάστε και την άποψη της aspaonline