2.10.09

#askND και το Live με τον Πρόεδρο.

Την Πέμπτη 24/9, η @neademokratia στο twitter, ανακοίνωσε ότι ο Πρόεδρος Κ. Καραμανλής, θα απαντήσει live σε ερωτήσεις Πολιτών στο διαδίκτυο με το #askND. Έγινε ένας μικρός πανικός από ερωτήσεις, που τελικώς ανήλθαν σε 600. Παράλληλα υπήρξαν και κάποια post για την ενέργεια αυτή (arkoudos, nylon.gr κι ίσως κι άλλα που δεν έχω εντοπίσει, ας συμπληρώσει όποιος θέλει στα σχόλια) καθώς και πάρα πολλές αναφορές στο twitter. Θετικές και αρνητικές.
Η άποψή μου δεν μπορεί να είναι αντικειμενική, αφού συμμετείχα στο τελευταίο σκέλος της ενέργειας.
Αυτό που αξίζει να σημειώσω, είναι ότι στο μέλλον θα ήθελα όλα τα κόμματα να είναι περισσότερο ενεργά στο διαδίκτυο και στα social media κι όχι μόνο παραμονές των εκλογών. Όπως επίσης, ότι θα μπορούσε η συνολική επιλογή/ κατηγοριοποίηση των ερωτήσεων να γίνει απευθείας από τους Πολίτες. Ταυτόχρονα όμως, θα πρέπει να καλοσωρίσουμε και να δούμε θετικά τα πρώτα βήματα της Ν.Δ. στα social media. Το μόνο που σημειώνεται είναι ότι άργησε να κάνει αυτή την επένδυση στο νέο επικοινωνιακό περιβάλλον.Αλλά το μέλλον είναι μπροστά μας. Για όλους.

...για το live.
Υπήρξε άψογη οργάνωση. Καμία καθυστέρηση. Ο Πρόεδρος ήρθε 5 λεπτά πριν την ώρα έναρξης για την αναγκαία προετοιμασία. Έφυγε αμέσως μετά το τέλος της βιντεοσκόπησης.



Καραμανλής LIVE στο Internet from Nea Demokratia on Vimeo.