25.6.08

Το πρώτο ελληνικό GGD

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το πρώτο GGD meeting, Biz Art στο Μαρούσι στο οποίο και πήγα.
Πρέπει να πω ότι προβληματίστηκα γιατί δεν υποστηρίζω θερμά το διαχωρισμό άντρες-γυναίκες, αλλά μια και ήταν ξεκίνημα είπα να δω από κοντά τι ενδιαφέρον θα έχει. Να σημειώσω επισης ότι δεν ήταν μόνο γυναίκες, που το θεωρώ καλό σημάδι.
Ομολογώ ότι ήταν μια ευχάριστη εμπειρία.

Έκαναν παρουσιάσεις εκτός από την οργανώτρια Δέσποινα Μπακιρτζή, η ομάδα του ftiaxto.gr, και η Μαρία-Λουίζα Γεωργαντζή της Sony, που μίλησε για sony walkman (ζήλεψα κάτι φωτογραφίες της από το Τόκυο).
Η παρουσίαση των τριών κοριτσιών του ftiaxto.gr ήταν εξαιρετική, από τις καλύτερες που έχω δει. Και κάτι που πρέπει να σημειώσω για το ωραίο site που έχουν φτιάξει: είναι από τα λίγα που παντρεύουν λειτουργικότητα και σωστό επικοινωνιακό επίπεδο (εννοείται και καλή αισθητική). Γιατί σήμερα στο web συναντάς είτε λειτουργικά sites αλλά επικοινωνιακά χάλια (φτιαγμένα από κομπιουτεράδες) είτε άψογα επικοινωνιακά και αισθητικά αλλά σε λειτουργικό χάλι (φτιαγμένα από διαφημιστές). Λες και πρέπει αυτοί οι δύο κόσμοι είναι ταγμένοι να πηγαίνουν παράλληλα ενώ θα έπρεπε να αλληλοσυμπληρώνονται.

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά λόγια...ελπίζω σε κάποιο επόμενο ggd να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε ξανά!