12.2.07

Οι Διαδηλώσεις βλάπτουν σοβαρά την κυκλοφορία...και τα νεύρα μας!

Τελικά υπάρχει δυσκολία να εργάζεσαι στο Κέντρο της Αθήνας. Κάθε μέρα και μια διαδήλωση και το Κέντρο... έχει αργία! Έτσι..."αργεί" και η κυκλοφορία σ' λη την πόλη. Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα;
Δύσκολο, αλλά ίσως αν μεταφερθούν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες εκτός της πόλης (μην πω και σε άλλη πόλη) ίσως ησυχάσουμε κάπως. Γιατί οι προτάσεις "τύπου" ας κλείνουν μια λωρίδα, μάλλον θα έχει χειρότερα αποτελέσματα. Άλλωστε η κάθε διαδήλωση επιτυγχάνει το στόχο της μόνο αν ασχοληθούν τα ΜΜΕ και προβάλουν το θέμα, τα οποία το προβάλουν μόνο αν πέσει ξύλο. Άρα οι μόνοι που το μαθαίνουμε είμαστε οι "ταλαιπωρούμενοι" του Κέντρου.
Από την άλλη, κανείς βρε παιδιά δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τα νέα Μέσα για τη διαμαρτυρία του; Έτσι για να δει και το αποτέλεσμα που θα αποκομίσει αν π.χ. διαμαρτυρηθεί χρησιμοποιώντας emails, blogs, sms; Μήπως είναι καιρός να αρχίσουν να το σκέφτονται οι διάφορες οργανώσεις, συνδικαλιστικοί φορείς, κινήματα και λοιποί; Σίγουρα κάποιος πιό αποτελεσματικός σύγχρονος τρόπος θα υπάρχει για να διαμαρτυρηθείς και να "ακουστείς"!

1 comments:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Και που να δεις τι θα γινει τη Πεμπτη!!!