15.4.10

Λογαριασμός *πολλών κυβικών* της ΕΥΔΑΠ

Προχθές το βράδυ, επιστρέφοντας από τη δουλειά, πήραμε το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ για το πρώτο 3μηνο του 2010, που όπως φαίνεται παρακάτω γράφει ότι πρέπει να πληρώσουμε 1092 ευρώ για ένα 3μηνο! 
Το προηγούμενο 3μηνο μας είχε έρθει το ακριβώς αντίθετο, ένας πολύ χαμηλός λογαριασμός, μόλις 7 ευρώ!
Οι λογαριασμοί μας για το νερό είναι συνήθως κάτω από 100 ευρώ τα τελευταία χρόνια (για τους καλοκαιρινούς μήνες οριακά παραπάνω).Ποτέ όμως δεν έχουν ξεπεράσει το *λογικό* όριο κατανάλωσης.
Κατέβηκε ο Στέλιος σήμερα και είδε/έλεγξε το ρολόι της ΕΥΔΑΠ. Ήταν γεμάτο χώματα, λάσπες κ αράχνες! (πώς είδε ο άνθρωπος της ΕΥΔΑΠ που κατέγραψε άραγε;) Από τις 22/3, έχουν περάσει 20 μέρες ήδη κι έχει γράψει 6 κυβικά! Έστειλα ήδη email στην ΕΥΔΑΠ και περιμένω γραπτή ενημέρωση για το τι μπορεί να έχει συμβεί.
Να σημειώσω ότι δεν έχω πισίνα ούτε πολυμελή οικογένεια.
Αναμένω εξηγήσεις και πιστωτικό. Ελπιζω να μη μας ταλαιπωρήσουν οι αρμόδιοι...γιατί  μια ψυχική ταλαιπωρία την έχουμε ήδη υποστεί.
Update 22/04/2010: Τελικώς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μου (δεν απάντησε κανείς στο email)  συμφώνησαν στο σωστο μοίρασμα των κυβικών στο 6μηνο αλλά δεν δέχτηκαν καμιά άλλη μείωση αφού αυτά έγραψε ο μετρητής μου. Σήμερα πλήρωσα 700 ευρώ.
Ηθικό δίδαγμα: Παρακολουθούμε κ επικοινωνούμε με τις ΔΕΚΟ είτε έρθει υψηλός είτε χαμηλός ο λογαριασμός.